U Pariz stiže izložba The Friends Experience koja rekreira popularne setove iz serije

The Friends Experience, izložba koja rekreira slavne setove iz serije Prijatelji, dolazi u Pariz.


Nakon turneje po Americi izložba stiže i u glavni grad Francuske 21. studenog i trajat će sve do 22. siječnja 2023. godine. 


Prošlo je više od 25 godina otkako su se obožavatelji prvi put susreli s Rossom, Rachel, Joeyjem, Monicom, Chandlerom i Phoebe, a The Friends Experience vodi posjetitelje natrag u 1994. kako bi ponovno doživjeli neke od najlegendarnijih scena serije.

Dobro poznati setovi i rekviziti

U sklopu ove izložbe posjetitelji mogu istražiti setove iz popularne serije kao što su Joeyjev i Chandlerov stan, kao i onaj Monice i Rachel. Zatim mogu obići kafić Central Perk i popularnu fontanu iz serije. Osim toga, mogu vidjeti i razne rekvizite i kostime. 

Ulaznice za izložbu mogu se kupiti na službenoj web stranici, a cijena je 188.36 kn (25 €) za odrasle i 150.69 (20 €) za djecu. Osim toga, nude i opciju kupnje šest ulaznica po cijeni za njih pet, i to za 162 kn (21.50 €), ali su ove ulaznice za određene datume već rasprodane. 

Lokacija izložbe je u izložbenom parku Paris Expo, u paviljonu 2.1. 

Izložba je nastala u produkciji Superfly X, Warner Bros. Consumer Products i Warner Bros. Television Grupe, a stalna postava joj je u Torontu.

Share this: