Osječki Advent se vraća u Tvrđu od 2. do 30. prosinca: Prijave za sudjelovanje traju 14. studenog

Osijek se sprema obraniti titulu najboljeg Adventa u Hrvatskoj, pa su pripreme već u tijeku, kako bi sada nadaleko poznato osječko adventiranje, zasjalo još punijim sjajem.


No, osim bogatije i raskošnije manifestacije, koja će trajati od od 2. do 30. prosinca ovogodišnja novina je i što se Advent vraća u osječku Tvrđu.

Naime, radovi na rekonstrukciji središnjeg trga Svetog Trojstva privode se kraju dok je istočni dio stare barokne jezgre grada već završen, čime su stvoreni preduvjeti za povratak adventske manifestacije na njeno originalno mjesto. Već sad je poznato da će za vrijeme adventskog slavlja i ove godine biti postavljen panoramski kotač, ali brojna druga iznenađenja još se drže u tajnosti.

Turistička zajednica grada Osijeka, kao suorganizator manifestacije, raspisala je poziv za iskaz interesa zainteresiranim subjektima za sudjelovanje na Adventu u Osijeku 2022.


Svi zainteresirani prijave mogu podnijeti u pisanom obliku Turističkoj zajednici grada Osijeka u zatvorenoj omotnici s naznakom “NE OTVARAJ – JAVNI POZIV ZA ISKAZ INTERESA ZAINTERESIRANIM POSLOVNIM SUBJEKTIMA ZA SUDJELOVANJE NA MANIFESTACIJI ADVENT U OSIJEKU 2022.” preporučenom pošiljkom ili neposrednom predajom u sjedište Turističke zajednice grada Osijeka, Županijska 2, 31 000 Osijek za trajanje radnog vremena.

Ponude se moraju dostaviti i biti zaprimljene najkasnije do 15 sati u TZ grada Osijeka 14.11.2022. bez obzira na način dostave.

Sve detalje o uvjetima i načinu prijave mogu se naći u Javnom pozivu Advent u Osijeku 2022.(www.icv.hr)

Share this: