Riječki karneval ove će se godine održati virtualno

OVOGODIŠNJI Riječki karneval prilagođen je epidemiološkim mjerama pa će umjesto velike međunarodne povorke u nedjelju 14. veljače biti održan virtualno.




Kako su izvijestili iz Turističke zajednice Grada Rijeke, sa željom da se ove godine obilježi 38. međunarodna karnevalska povorka odlučeno je da se, u skladu s epidemiološkim mjerama, održi virtualni Riječki karneval.

Karnevalske skupine pripremile su mnoge maštovite filmove i predstavljanja, priopćili su iz Turističke zajednice ističući kako ih veseli što nastavljaju s tradicijom te što će se i ove godine karnevalska povorka održati, ali u novom, prilagođenom obliku.

Prijenos karnevala i javljanja uživo iz televizijskog studija bit će na programu Kanala Ri i na YouTube kanalu u nedjelju 14. veljače od 12 sati.

"Vidimo se na Korzu 27. veljače 2022."


"Budite s nama ispred ekrana i podržite više od 70 karnevalskih grupa koje su pripremile posebne filmove i nastavljaju tradiciju karnevala u posebnom izdanju Riječkog karnevala", pozivaju iz riječke Turističke zajednice i poručuju:

"Vidimo se na Korzu 27. veljače 2022."

Ovogodišnji Riječki karneval počeo je 17. siječnja i trajat će do 17. veljače, a zbog epidemije koronavirusa je skromniji i virtualan.

Share this: