CELINE DION ODGODILA POČETAK EUROPSKOG DIJELA SVJETSKE TURNEJE “COURAGE” S PROLJEĆA 2023. ZA 2024.

Dok se Celine Dion nastavlja oporavljati od rijetkog zdravstvenog poremećaja, pjevačica je sa žaljenjem najavila ponovnu odgodu europskog dijela svjetske turneje “Courage” u sklopu koje je 18. ožujka 2023. trebala nastupiti u zagrebačkoj Areni. 


Foto:Starprodukcija

Zagreb je jedan od sretnijih gradova obzirom da se ubrzo našao novi datum koncerta, 16. ožujka 2024. godine, dok su mnogi gradovi ostali bez drugog datuma kako su priopćili iz Starprodukcije ,organizatora koncerta.

Naime, osam koncerata planiranih za ljetni dio turneje je tako otkazano, dok sedam planiranih od 26. kolovoza do 04. listopada 2023. ostaje prema planu (Pariz, Amsterdam, Oslo...).




Publika u Hrvatskoj s nestrpljenjem čeka da voljena glazbenica održi dugo očekivani koncert i da se ispuni njihov san o prvom koncertu ove glazbene ikone u Hrvatskoj. 

Celine Dion završila je prva 52 nastupa na turneji prije nego se pojavila pandemija i prije nego je pauzirala turneju u ožujku 2020. 

Od tada se ova sjajna glazbenica liječi i opravlja od teških i upornih grčeva mišića, takozvani “Sindrom ukočene osobe”, koji pogađa jednu od milijun osoba, a koji su je spriječili da održi ostatak turneje. Njen odličan medicinski tim nastavlja procjenjivati ​​i liječiti stanje.

"Boli me što vam moram reći da neću biti spremna za nastavak svoje turneje po Europi u veljači", iskrena je Celine. “Nedostaje mi vidjeti sve vas... biti na pozornici... nastupati za vas. Uvijek dajem 100% na svojim nastupima, ali to vam u ovom trenutku ne mogu dati. Da bih mogla ponovno biti s vama, nemam drugog izbora nego da se koncentriram na svoje zdravlje, te se nadam da sam na putu prema oporavku. Iskreno se nadam da ću vas vrlo skoro i vidjeti!”

Europski dio svjetske turneje “Courage” započeti će 06. ožujka 2024. u Pragu, a završit će 22. travnja 2024. u Londonu.

Već kupljene ulaznice vrijedit će za novi datum, a ukoliko vam novi datum ne odgovara, povrat za kupljene ulaznice možete zatražiti isključivo od četvrtka, 08. prosinca 2022. do nedjelje, 08. siječnja 2023. Ulaznice se vraćaju na prodajnom mjestu na kojem su i kupljene. Kupci koji su ulaznice kupili putem weba trebaju se obratiti na info@eventim.hr. Zahtjevi nakon navedenog termina neće biti uvaženi.

Share this: