Croatia Airlines najavljuje još linija iz Zagreba, Splita i Dubrovnika

Croatia Airlines najavila je privremeni ljetni red letenja u periodu od 29. lipnja ove godine, kompanija će ponovno pokrenuti određene linije iz Zagreba, Splita i Dubrovnika, no na većini linija došlo je do povećanja tjednih letova.



Donosimo vam pregled promjena na linijama Croatia Airlinesa iz tri spomenuta grada.


Promjene na linijama iz Zagreba

Linija Zagreb - Frankfurt do 29. lipnja prometovati će dva puta dnevno, a zatim će ponedjeljkom i petkom na navedenoj liniji biti 3 leta dnevno, ukupno 20 tjednih letova između ova dva grada,

Linija Zagreb - Sarajevo koja je jučer krenula prometovati sa 4 tjedna leta od 29. lipnja dobiti će još jedan tjedni let, svakog četvrtka, dakle 5 puta tjedno.

Linija Zagreb - Split - Rim također će dobiti još jedan tjedni let, svake srijede, ukupno 5 puta tjedno.

Linija Zagreb - Brussels od navedenog će datuma prometovati 6 puta tjedno, uz napomenu da su srijedom dostupna dva dnevna leta.

Ponovno se uvodi linija Zagreb - Pariz, dva puta tjedno, petkom i nedjeljom.

Linija Zagreb - Zadar - Pula u prometu je trenutno svakodnevno, no od navedenog će datuma biti reducirana na 4 tjedna leta (ponedjeljkom, srijedom, petkom i nedjeljom).

Povezuju se Split i Osijek

Što se tiče letova hrvatskog nacionalnog prijevoznika iz Splita, Croatia Airlines će pojačati jednu postojeću liniju. Naime, linija Split - Frankfurt do 29. lipnja prometuje 2 puta tjedno (srijedom i subotom), a od navedenog datuma prometovati će čak 5 puta tjedno (ponedjeljkom, srijedom, petkom, subotom i nedjeljom).

Ponovno se uvodi linija Osijek - Split, svake subote.

Dubrovnik dobiva vezu s Frankfurtom

Croatia Airlines pokrenuti će prvu međunarodnu liniju ove godine iz Dubrovnika. Od kraja lipnja Dubrovnik će biti povezan sa Frankfurtom 4 puta tjedno; ponedjeljkom, srijedom, petkom i nedjeljom.

Za očekivati je kako će Croatia Airlines u idućoj najavi (za letove od 05.07.2020.) najaviti pokretanje određenih linija, poput one između Zagreba i Praga, te Zagreba i Skopja.

izvor:croatianaviation

Share this: