Eurowings pokreće linije prema Hrvatskoj


Kako  doznajemo, Eurowings je odlučio pokrenuti određene međunarodne linije prema destinacijama u Hrvatskoj. Eurowings je prvi koji najavljuje linije nakon duge pauze uzrokovane pandemijom COVID-19.



Linija Köln - Zagreb prometuje dva puta tjedno, u narednom će razdoblju biti reducirana na jedan tjedni polazak. Uvodi se linija Köln - Zadar, jednom tjedno, subotom, od 20. lipnja. Uvodi se linija Stuttgart - Split, jednom tjedno, subotom, od 06. lipnja. Uvodi se linija Hamburg - Rijeka, jednom tjedno, nedjeljom, od 21. lipnja. Uvodi se linija Hamburg - Split, dva puta tjedno, utorkom i nedjeljom, od 02. lipnja.

Uvodi se linija Düsseldorf - Split, jednom tjedno, subotom, od 20. lipnja. Uvodi se linija Düsseldorf - Rijeka, jednom tjedno, subotom, od 20. lipnja. Uvodi se linija Düsseldorf - Pula, jednom tjedno, subotom, od 20. lipnja.

Eurowings će pratiti stanje s epidemiološkom situacijom i graničnim uredbama pojedinih država te pravovremeno reagirati uvođenjem linija. Hrvatska je jedna od najbitnijih destinacija ovog niskobudžetnog avioprijevoznika i nema sumnje da će se u idućim mjesecima Eurowings vratiti u hrvatske zračne luke u još većem obujmu. Kompanija isto tako može otkazati letove ukoliko potražnja na istima ne bude zadovoljavajuća, no s popuštanjem mjera očekuje se da će load factor na ponovno uvedenim letovima biti zadovoljavajuć za ovu aviokompaniju.

Share this: