AUTOMOTO Hyundai je novi globalni automobilski partner nogometnog kluba Chelsea






Hyundai je potpisao višegodišnje partnerstvo sa slavnim londonskim nogometnim klubom Chelsea. Od sljedeće sezone će se na rukavu novih dresova popularnih “Bluesa” isticati Hyundaijev logo u svim domaćim natjecanjima Chelsea do 2022. godine.

Hyundai je kao sponzor u vrhunskom nogometu prisutan više od 20 godina, a sada po prvi put postaje partner jednom engleskom prvoligašu i bit će prisutan u popularnom Premiershipu.






Osim na sportskoj opremi, Hyundaijevo partnerstvo bit će vidljivo kroz izložene automobile u klubu, reklamne LED ekrane tijekom domaćih utakmica i niz zajedničkih medijskih i digitalnih sadržaja. Osim toga tijekom partnerstva Hyundai i Chelsea će razviti niz inicijativa kojima će navijačima olakšati mobilnost i uživanje u nogometu učiniti dostupnijim.

– Već 20 godina Hyundai donosi strast, dinamičnost i uzbuđenje nogometne igre do obožavatelja diljem svijeta. Sretni smo na početku partnerstva s uspješnim i ambicioznim nogometnim klubom Chelsea. Uz već postojeće partnerstvo s francuskim Olympic Lyonom, planiramo još nekoliko pokroviteljstva s još nekoliko vrhunskih europskih klubova – rekao je Andreas-Christoph Hofmann, potpredsjednik za marketing i proizvode tvrtke Hyundai Motor Europe




“Oduševljeni smo našim partnerstvom s Hyundaijem, jednom od vodećih svjetskih tvrtki i zadovoljni smo što će se logo kultne tvrtke od iduće sezone naći na našim dresovima. Radujemo se i što će Hyundai nagrađivati i zabavljati naše navijače na globalnoj razini”, kazao je komercijalni direktor Chelsea Chris Townsend.

Share this: