Windrose Airlines zbog novih epidemioloških mjera otkazuje određene polaske na liniji Kijev – Zagreb – Kijev.

S obzirom na činjenicu da je ulazak stranih državljana u Republiku Hrvatsku limitiran nakon posljednje uvedenih epidemioloških mjera, Windrose Airlines otkazao je određene letove prema Zagrebu u prosincu, prenosi croatianaviation.com.




Windrose tako neće letjeti na liniji Kijev – Zagreb – Kijev 06. i 09. prosinca (srijeda i nedjelja), te se normalno odvijanje prometa na ovoj liniji očekuje od 13. prosinca. Kompanija ostavlja mogućnost dodatnog otkazivanja letova, što će prije svega ovisiti o mjerama na granici i odlukama nacionalnog stožera vezanih uz ulazak stranih državljana u Republiku Hrvatsku.

Kompanija je s početkom prosinca trebala uvesti dodatni, treći let tjedno na ovoj liniji, svakog petka, do kraja zimskog reda letenja. Kako nam je potvrđeno iz Windrose Airlinesa, razlog ukidanja dodatne frekvencije rezultat je ranije spomenutih epidemioloških mjera i restrikcija na granicama koje direktno utječu na rezervacije, kako na drugim, tako i na ovoj liniji. Linija će nastaviti prometovati dva puta tjedno, srijedom i nedjeljom.

Windrose Airlines u ljetnom redu letenja 2021. godine planira povećati broj tjednih letova prema Zagrebu, uz uvjet da je epidemiološka situacija znatno bolja te da ujedno ne postoje ograničenja u međunarodnim putovanjima prema ili iz Hrvatske. Potvrda potencijala ove linije leži u odličnom Load Factoru u listopadu i vrlo dobrom u studenome, osobito u vrijeme kada su međunarodna putovanja svedena na minimum.

Share this: