EasyJet obustavio promet prema Dubrovniku

NISKOBUDŽETNI avioprijevoznik Easyjet je prvog vikenda listopada okončao većinu svojih linija prema Dubrovniku. Ova poznata niskotarifna kompanija do kraja listopada prometovat će samo prema Zračnoj luci Split.




Iako je EasyJet u prošlogodišnjem ljetnom redu letenja prometovao prema Puli, Zadru, Splitu i Dubrovniku do samog kraja sezone (kraja listopada), to se ove godine neće dogoditi. Linije prema Zadru i Puli prestale su prometovati krajem rujna, a kompanija je do kraja listopada planirala prometovati na 4 linije prema Dubrovniku te na 8 prema Splitu, javlja Croatian Aviation.

EasyJet je dodatno reducirao promet prema Dubrovniku te je u prvih 5 dana listopada odradio posljednje ovogodišnje letove na linijama iz Bristola, Edinburgha i Londona prema Zračnoj luci Dubrovnik. Iako su karte bile u prodaji do samog kraja listopada, ova je aviokompanija odlučila prekinuti promet znatno ranije od planiranog.

EasyJet će odraditi tek još jedan let na liniji Manchester - Dubrovnik 10. listopada i time završiti s redovnim operacijama prema Dubrovniku za ovu godinu.

Share this: