Air France uvodi promjene na linijama koje povezuju Zagreb i Dubrovnik s Parizom

FRANCUSKA aviokompanija Air France najavila je promjene na linijama Zagreb-Pariz i Dubrovnik-Pariz, javlja Croatian Aviation.



Što se tiče Zagreba, kompanija će u tjednu od 12. do 18. listopada prometovati četiri puta tjedno (ponedjeljak, utorak, srijeda, subota), dok su letovi u četvrtak, petak i nedjelju otkazani.

U tjednu od 19. do 25. listopada kompanija će prometovati pet puta tjedno (ponedjeljak, srijeda, petak, subota, nedjelja), otkazani su letovi u utorak i četvrtak.

U zadnjem tjednu listopada, od 26. do 31. listopada, kompanija će prometovati 3 puta tjedno (utorak, petak i subota), dok su letovi u srijedu i četvrtak otkazani.
Niža potražnja zbog pandemije

Air France je potvrdio kako će na liniji Zagreb - Pariz prometovati u zimskim mjesecima, najavivši svakodnevne letove između dva grada, no realizacija istih ovisit će o stanju rezervacija, potražnja je i na ovoj liniji drastično niža zbog utjecaja globalne pandemije.

Što se Dubrovnika tiče, Air France će na liniji Dubrovnik - Pariz prometovati 11., 14., 17., 21. te 24. listopada. Prvotni plan kompanije je bio redovno prometovati na ovoj liniji 3 puta tjedno, petkom, subotom i nedjeljom do kraja ljetnog reda letenja, no kompanija je napravila određene izmjene i smanjila broj tjednih letova na ovoj liniji.

Ukupno će, do kraja listopada, kompanija obaviti još 5 letova na liniji Dubrovnik - Pariz, koja će zatim završiti s prometovanjem za ovu ljetnu sezonu, piše Croatian Aviation.


Share this: