Emirates dodatno otkazao početak linije prema Zagrebu

Emirates, zračni prijevoznik iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, dodatno je otkazao početak prometovanja na liniji Zagreb - Dubai.


photo: aviationtribune.com

Iako je ova sezonalna linija trebala krenuti prometovati s prvim danom ljetnog reda letenja, to se zbog pandemije COVID-19 nije dogodilo.


Kompanija je nakon toga više puta prolongirala početak prometovanja na ovoj liniji, a posljednja je informacija bila da će ova poznata kompanija ponovno doći u glavni grad Hrvatske od 01. srpnja ove godine.



Emirates inače leti na liniji Dubai - Zagreb svakodnevno, no zbog smanjene potražnje letovi su sada odgođeni do 01. kolovoza, kada bi linija trebala krenuti prometovati sa svega četiri tjedna leta (ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom i subotom). Na liniji su najavljeni zrakoplovi B777-300ER kapaciteta 354 sjedala.



S obzirom na to da se radi o jedinoj sezonalnoj liniji Emiratesa u cijeloj mreži destinacija, postoji velika vjerojatnost da se ova aviokompanija u Zagreb neće vratiti ove sezone.



Mi ćemo svakako nastaviti pratiti promjene koje kompanija radi na svojoj jedinoj liniji prema Hrvatskoj i o tome vas na vrijeme obavijestiti.
Izvor:croatianaviation

Share this: