Austrian Airlines najavljuje ponovno uspostavljanje linija prema Hrvatskoj



Austrijski avioprijevoznik najavljuje ponovno pokretanje međunarodnih linija, nakon što su svi zrakoplovi ove kompanije bili prizemljeni gotovo 90 dana.


A321 in Split Airport, photo: Áron Benedek/jetphotos.com

Uspostavljanje međunarodnih letova očekuje se od 15. lipnja, a u prvom tjednu operacija među destinacijama se nalazi i Zračna luka Dubrovnik.


Austrian Airlines letjet će od 21. lipnja na liniji Beč - Dubrovnik 2 puta tjedno (srijedom i nedjeljom). U najavi je zrakoplov A321 koji kod ovog prijevoznika ima kapacitet 200 putnika.



Od 24. lipnja Austrian uvodi liniju Beč - Split, koja će u prometu biti 4 puta tjedno (utorkom, srijedom, četvrtkom i petkom). Na ovoj liniji su također najavljeni zrakoplovi tipa A321.


U posljednjem priopćenju kompanija je najavila da će svoje linije u početku obavljati sa zrakoplovima manjeg kapaciteta (Embraer 195 / DashQ400) stoga je promjena tipa zrakoplova prema Dubrovniku i Splitu još uvijek moguća.



Austrian Airlines trenutno priprema red letenja za srpanj te će uskoro biti objavljen, za očekivat je da će se kompanija u srpnju vratiti i na liniju Zagreb - Beč.
izvor:craotianaviation

Share this: