U Belom Manastiru održan 2.Moto susret

U organizaciji Moto kluba Beli Manastr od Petka do Nedjelje organiziran je 2. Moto susret .
Tako su se već od Petka počeli slijevali u Beli Manastir brojni motociklisti.

Konačno odredište brojnim motociklistima iz raznih krajeva Hrvatske i inozemstva (po procijeni organizatora bilo ih je preko 400) bili se belomanastirski SRC Bazeni, u čijem su ih sklopu dočekali veliki šator i pozornica te osigurano mjesto za kampiranje.

Brojni ljubitelji brzina i adrenalinskih uzbuđenja uživali su preko vikenda u samo za motorijade, karakterističnim sadržajima, čiji su vrhunci obično koncerti rock bendova.
Tako je prvoga dana motosusreta goste je zabavljao Rockeri band, subota je bila rezervirana za Plagijat bend, koji je nastupio i kao predgrupa Zabranjenom pušenju.
Premda već u godinama, Pušenje je pokazalo kako im proteklih 40-ak godina nastupa diljem Europe i svijeta nije dosadilo “prašiti” rock and roll.

Njihov su nastup, osim motorista pristiglih na 2. Motosusret,posjetili su i brojni drugi posjetitelji.
Koncertima su prethodila i razna druga događanja.
Nakon prijepodnevnog druženja na SRC-u, kolona motociklista organizirano se provozala gradskim ulicama.
Važno je istaknuti kako je tijekom Motosusreta organizirana i podjela kompleta prve pomoći i pojaseva za bubrege.
Članovima MK-a Beli Manastir uručili su ih načelnik PP Beli Manastir Ivica Tkalec i dogradonačelnik Belog Manastira Goran Hes.

Istaknuto je kako su motociklisti jedna od najugroženijih skupina u cestovnom prometu te se podjelom spomenutih darova željelo ukazati na pojačan oprez i podizanje svijesti o mogućim opasnostima u prometu.
Promotivna dodjela oprema je sastavni dio preventivnog projekta “Sigurnost u cestovnom prometu” koji zajednički provode Grad i Policijska postaja Beli Manastir.

Drugi Motosusreti završeni su u Nedjelju. A brojni gosti kući su se vratili prepuni dojmova, uz obećanje kako će se odazvati pozivu na treće susrete koji će se, ako se nešto neplanirano ne bude dogodilo, održati iduće godine.

Share this: